Ungdomserien - final i Stjärnorp

• 8 sep 2024

Årets upplaga av ungdomsserien avgjordes i lördags på Stjärnvallen norr om sjön Roxen med Stjärnorps SK som arrangörer. Drygt 40 barn och några vuxna från vår klubb rusade runt i den lilla skogen norr om idrottsplatsen. Det bjöds på lagom kluriga banor och lång spurt över fotbollsplanen!

Roxen tog många pallplatser på denna tävling. I D14 blev det storslam för Roxen då Alva Tunemar, Greta Ljungdahl och Tuva Sand tog topp 3. Folke Nedfors vann i H12 och Sofia Larsson sprang in på 2:a plats i D12. I D10 vann Maja Tunemar och Shanti Runnzell Engkvist blev trea, och H10 spurtade Filip Berg in blott en sekund efter segraren. Alla resultat hittas här länk

Hela serien har också räknats samman och Roxen har 2 totalsegrare; Shanti och Alva! Silverplatser till Filip Sofia, Folke och Greta.